maanantai 4. syyskuuta 2023

Belgianpaimenkoirien MM-kilpailut Romaniassa 2023 / Bikejoring

 FMBB 2023📍Oradea, RomaniađŸ‡·đŸ‡Ž / Belgianpaimenkoirien MM 11.-16.4.2023


Ikimuistoinen voi olla monella tapaa ja jos jotain opin Romanissa, niin sen. En tosin itse kisan osalta toivonut tĂ€mĂ€n tyylistĂ€ ikimuistoisuutta. EnsimmĂ€isenĂ€ kisapĂ€ivĂ€nĂ€ eli 5km matkalla pyörĂ€stĂ€ tippui takarengas ensimmĂ€isen kilometrin jĂ€lkeen ja sen seurauksena oli sitten ketjut solmussa. KĂ€ytin useita minuutteja reitin varressa yrittĂ€en korjata tilannetta, kunnes totesin ettei ketjuja saa paikoilleen. PÀÀssĂ€ olleella ponnarilla sain ketjut kiinni runkoon etteivĂ€t roiku tiellĂ€ ja sitten lĂ€hdettiin kohti maalia. En tietenkÀÀn voinut itse polkea, joten juoksin ylĂ€mĂ€et ja lopun matkasta matkustin kyydissĂ€. Vinkalla oli varmaan elĂ€mĂ€nsĂ€ raskaimmat ja hĂ€mmentĂ€vimmĂ€t 4km, mutta hĂ€n teki aivan upeasti hommia molempien edestĂ€. Kerran vilkaisi taakseen, ettĂ€ "viittisitkö sĂ€kin tehdĂ€ jotain", mutta jatkoi urheasti työstĂ€mistĂ€ maaliin asti. PĂ€ivĂ€n todellinen sankariđŸ”„ Maali oli ylĂ€mĂ€essĂ€, videolta nÀÀt meidĂ€n nĂ€yttĂ€vĂ€n maaliintulonđŸ€Ł

2km matkalla oltiinkin sitten jo omalla tasolla, joitakin sekunteja olisi ollut kyllĂ€ otettavissa vielĂ€. Rata ei ollut koirille kovin helppolukuinen ja ainakin itsellĂ€ kului ohjaukseen aikaa. Kuitenkin pĂ€ivĂ€n 5. tai 6. nopein aika - en tosin ole enÀÀ varma mistÀÀn, koska huomasin eilen tuloksia selailtuani, ettĂ€ meille ja meidĂ€n edelle lĂ€hteneelle on merkitty sama aika, vaikka saatiin heidĂ€t usealla kymmenellĂ€ sekuntilla kiinni😄 Kokonaistulosta se ei kuitenkaan enÀÀ olisi muuttanut kenenkÀÀn osalta, joten asialla ei ole itselle niin vĂ€liĂ€.

Tapasin myös paljon uusia ihmisiÀ eri lajeista. Tsekin joukkueesta löytyi todellista urheiluhenkeÀ - heidÀn porukka auttoi saamaan pyörÀn kuntoon ja lainapyörÀÀkin tarjottiin.

Tulen muistamaan tĂ€n ainađŸ€Ł

-Jassu



Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti